Kamis, 02 Agustus 2018

BX_BET

BX_BET
Screenshot_1.jpg
Сьогодні сегмент азартних ігор і ставок на різноманітні спортивні події розвивається дійсно стрімко - але існуюча система не може гарантувати клієнтам повну безпеку і можливість розпоряджатися своїми коштами. Доводиться мати справу з недобросовісними букмекерами і іншими посередниками, які роблять все для того, щоб заволодіти коштами своїх клієнтів. Децентралізована платформа BX_BET стане революційним рішенням, що усуває всі існуючі проблеми даного сегмента. Клієнти цього проекту зможуть робити ставки максимально ефективно і безпечно, використовуючи для цього свої кріптовалютние активи.
Початок роботи над BX_BET
Компанія має намір використовувати ITO для збору коштів, які будуть застосовані для розробки прогнозів ринку і оцінки ставок. Це екосистема, яка була розроблена для того, щоб змінити існуючу систему ставок на різні спортивні події.

У BX є бачення, як правильно побудувати платформу, яка надасть своїм користувачам абсолютно новий досвід ставок. Завдяки унікальній екосистемі BX_BET, користувачі зможуть самі відчути себе букмекерами, створюючи ставки на певні події. Відсутність прямих посередників - відмінна можливість уникнути шахрайства, тимчасових і грошових витрат.
Це означає, що користувачі платформи зможуть не тільки створювати свої власні унікальні ринки, але також зможуть пропонувати і робити ставки, використовуючи свої власні коефіцієнти. Крім того, користувачі також можуть брати участь у визначенні ринків.
image.png
Команда розробників проекту BX_BET робить все для того, щоб створити унікальну платформу, що дозволяє вирішити всі існуючі проблеми і надати своїм клієнтам унікальні можливості для ставок та азартних ігор. У свою чергу, користувачі платформи отримають додаткову перевагу, що забезпечує повну прозорість, а також повний контроль над ігровими процесами.
Традиційно букмекери стикаються з широким спектром проблем, наприклад, відсутність прозорості, високі експлуатаційні витрати, відсутність довіри, а також наявність дуже строгих правил, яких слід дотримуватися.
Результатом цього є те, що коефіцієнт різниці, як правило, дуже високий і в більшості випадків буде сприяти букмекерові. Це пов'язано з тим, що всі букмекери використовують структури, які є централізованими. Такі проблеми, якщо вони не контролюються, можуть бути дуже неприємними для геймерів, так як типовий гравець не може визначити, наскільки чесно проходить процес. Варто більш детально розглянути існуючі проблеми:
Низька прозорість і чесність існуючих сервісів - гравці дуже рідко довіряють букмекерам, постійно стикаючись з різними шахрайськими схемами;
Існуючі обмеження і величезні витрати на послуги посередників. Деякі компанії навмисне обмежують своїх клієнтів, щоб постійно отримувати плату за послуги;
Відсутність коефіцієнтів, які будуть дійсно вигідними для гравців.

image (1).png
Багато існуючі сервіси обмежують гравців, встановлюючи певні ліміти на ставки - проект BX_BET дозволить робити ставки, які повністю відповідають вашим вимогам.
Рішення
BX_BET прагне нейтралізувати ці проблеми, а також недоліки, які в даний час переслідують ігрову індустрію, за допомогою впровадження в неї екосистеми BX. Екосистема дозволить всім гравцям насолоджуватися повною свободою, використовувати свій досвід і знання для заробітку на ставках.

BX_BET є потужною і правильно розподіленої, що робить її однією з найкращих систем прогнозування і ставок, в даний час використовують інтелектуальні контракти. Усі транзакції, виконані на платформі, а також виплати, які повинні бути зроблені, будуть виконуватися безпечним і автономним чином.
image (2).png
Це станеться через блок-схему Ethereum. Розробники BX_BET хочуть використовувати інтелектуальні контракти для забезпечення безпеки всіх транзакцій. Таким чином, BX_BET буде надавати своїм користувачам повний контроль над усіма своїми справами, а також засобами, що зберігаються в їх цифрових гаманцях.
Додаткова інформація про проект:
Telegram: https://t.me/bxbet

Інформація про автора:
Мой профиль на bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1953448

Tidak ada komentar:

Posting Komentar